EnFur_HePsİ Tecrübeli Üye
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 28 Nerden : Hepsinin Evi Kayıt tarihi : 29/03/08
| Konu: Forum Hakkında Bilgiler C.tesi 29 Mart 2008, 8:42 pm | |
| İmza - Her yazdıgınız mesajın altında cıkan istediğiniz yazıdır , örnek olarak benim her mesajımın altında Daha temiz bir forum icin ... diye devam eden yazı vardır . Bunu Ekranın üstündeki profile girip , imzamı değiştir seceneğine basıp düzenleyebilirsiniz.İmzaya resimi seklinde ekleyebilirsiniz . Cok büyük resimler koymamanız forum kirliliği acısından iyi olur .
Avatar - Her yazdıgınız mesajda Nickininizin altında cıkan kücük resimdir.Bunuda Ekranın sol üstündeki Kullanıcı KP ye girip , avatarımı değiştir diyerek düzenleyebilirsiniz [ Avatar resminiz 170*170 boyutunda olmalı ve 150kb boyutunu gecmemektedir , nerden anlarım derseniz koyucagınız resme sag klik - özellikler diyip anlıyabilirsiniz ]Önceden herhangi bir avatar var da , baska bir avatar yüklüyorsanız , bir önceki avatar silinir , yeni avatar yüklenir
Profil - Profiliniz herhangi bir kullanıcı tarafından sizin görülen bilgilerinizdir . Ekranın sol üstündeki Kullanıcı KP ye girip , Profil değiştir seceneğine basıp düzenleyebilirsiniz .
Derleyip toplarlıyım dedim umarım faydalı olmustur , isteyen arkadaslar artık forumdaki konularda ne yapmammm lazım demeden buraya bakarak sorununa cözüm bulabilir | |
|
eren-kolik-zlş Admin
Mesaj Sayısı : 148 Nerden : eren nerde olmamı isterse ordayım Kayıt tarihi : 25/03/08
| Konu: Geri: Forum Hakkında Bilgiler Paz 30 Mart 2008, 7:55 am | |
| | |
|
merve-eren-07 Admin
Mesaj Sayısı : 301 Nerden : eren'i görene kadar belirli bir yerim yok!.. Kayıt tarihi : 31/03/08
| Konu: Geri: Forum Hakkında Bilgiler Ptsi 31 Mart 2008, 1:43 pm | |
| çookk saoll bebeimm....(bilmeyenler için faydalı bir konu) | |
|
Yasemin.Ji GiRl S.Moderatör
Mesaj Sayısı : 115 Nerden : yaseminimin kalbindeeen:) Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Forum Hakkında Bilgiler Çarş. 02 Nis. 2008, 2:08 pm | |
| saol enes furkan..bilmeyenler için güzel bir konu tanıdn mı beni? merve-eren-07 kankisi yasemingülin diger sitedee | |
|
merve-eren-07 Admin
Mesaj Sayısı : 301 Nerden : eren'i görene kadar belirli bir yerim yok!.. Kayıt tarihi : 31/03/08
| Konu: Geri: Forum Hakkında Bilgiler C.tesi 05 Nis. 2008, 9:27 pm | |
| tekrar tşk enes furkan Yasemin.Ji adlı kşiy tanıdn mı b eni diğer siteden tanıyosun yaa o siteden benim en iyi kankilerimden biri.....(ordaki nicki yasemingülin)tanıdın mı? | |
|
esincemre Admin
| Konu: Geri: Forum Hakkında Bilgiler Cuma 11 Nis. 2008, 7:16 pm | |
| iyi oldu bu konu ((bilmeyenler için enfur)) | |
|
avrilım Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 40 Nerden : gülçinin kalbinden Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: Forum Hakkında Bilgiler Paz 13 Nis. 2008, 6:45 pm | |
| yeni üyeyim ama biliyorum saol | |
|