Hepcilerin Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepcilerin Sitesi

Kronik Hepciysen Doğru Yerdesin

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir)

5 posters
YazarMesaj
merve-eren-07
Admin
Admin
merve-eren-07

Kadın Mesaj Sayısı : 301

imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir) Empty
MesajKonu: imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir)   imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir) Icon_minitimePtsi 07 Nis. 2008, 2:50 pm

imzanızın gözükmemesinin sebebi şu :kendi profiline giriyosun sağ üstte avatar imza falan yazıyor orda seçeneklere tıkla birsürü bişeyler çıkıyor...Her zaman imzamı ekle : Evet Hayır var evet de gözüküyor bu kadar
bu kadar anlamadıysanız söyleyin daha acıklayıcı anlatıyım

En son merve-eren-07 tarafından Perş. 10 Nis. 2008, 1:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.gruphepsi-fan.go-forum.net
eren-kolik-zlş
Admin
Admin
eren-kolik-zlş

Kadın Mesaj Sayısı : 148

imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir) Empty
MesajKonu: Geri: imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir)   imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir) Icon_minitimePtsi 07 Nis. 2008, 3:37 pm

saol
merve-eren-07
Admin
Admin
merve-eren-07

Kadın Mesaj Sayısı : 301

MesajKonu: Geri: imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir)   imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir) Icon_minitimePerş. 10 Nis. 2008, 1:15 pm

yorum için ben tşk ederim askomm....
http://www.gruphepsi-fan.go-forum.net
esincemre
Admin
Admin
esincemre

Kadın Mesaj Sayısı : 131

MesajKonu: Geri: imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir)   imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir) Icon_minitimeCuma 11 Nis. 2008, 7:19 pm

saqol cnm bilmeyenlere iyi olduu
hilal.yoshy
Mod Adayı
Mod Adayı
hilal.yoshy

Kadın Mesaj Sayısı : 13

MesajKonu: Geri: imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir)   imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir) Icon_minitimeCuma 18 Nis. 2008, 4:58 pm

evet bilmeyenler öğrensin lütfen
EnFur_HePsİ
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
EnFur_HePsİ

Erkek Mesaj Sayısı : 33

MesajKonu: Geri: imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir)   imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir) Icon_minitimePerş. 01 Mayıs 2008, 9:33 pm

Sağol..
http://www.hepsifanclub.5forum.info

imzanızın gözükmemesinin nedeni ne ve nasıl gözükür(içeride anlatım var gir)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-