evet sevgili misafirlerimiz hertürlü yorumlarınızı bu konuya yazabilirsiniz...(unutmayın ahlak dışı ve orgo kelime kullanmak yasak!!..... )
EVET YORUMLARA BAŞLAYABİLİRİZ.........
BİŞRŞEY DİYECEM..BEN MESAJIMI NASIL GÖNDERDİM ANLATIYIM KONU ALTINDA CEVAP VER VAR ORAYA TIKLAYIN MESAJINIZI YAZIN YUKARDA KULLANICI ADI VE KONU BAŞLIĞI DİYOR KULLANICI ADI YAZAN YERE:(bu yazı smililerin üstünde) Kullan?c? Ad?:misafir
SONRA DOĞRULAMA KODU CIKCAK BOŞLUĞA TIKLAYIP YAZIN VE MESAJ GÖNDERİLMİŞTİR BU KADAR
En son merve-eren-07 tarafından Perş. 10 Nis. 2008, 1:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
BİŞRŞEY DİYECEM..BEN MESAJIMI NASIL GÖNDERDİM ANLATIYIM KONU ALTINDA CEVAP VER VAR ORAYA TIKLAYIN MESAJINIZI YAZIN YUKARDA KULLANICI ADI VE KONU BAŞLIĞI DİYOR KULLANICI ADI YAZAN YERE:(bu yazı smililerin üstünde) Kullan?c? Ad?:misafir
SONRA DOĞRULAMA KODU CIKCAK BOŞLUĞA TIKLAYIP YAZIN VE MESAJ GÖNDERİLMİŞTİR BU KADAR (BU ARADA GENE BEN merve-eren-07 misafirlerin mesajını değiştirme sansı olmadıgı için tekrar mesaj gönderdim)
merve-eren-07 Admin
Mesaj Sayısı : 301 Nerden : eren'i görene kadar belirli bir yerim yok!.. Kayıt tarihi : 31/03/08
evet kanki hakılsın ama yinede ben 1-2 kere karşılastım 1 misafir falan diyoduu....(eğer fazla üyemizin olmasını istiyrsan siteyi dağııtt arkadaslarına faln kankii bu herkes içi geçerlii.... =
ya arkadaslar ben merve-eren-07 bu site calıntı banlıyorlarr bazı kişileri beni bnalamışlar eren-kolik-zlş yani bu sitenin kurucusu yeni site actıı site ismi aklıma gelince sölicem herkes oraya üye olsuunn site calındııı.....)