NEONLU YAZI YAPIMI
-------------------------------------------------------------
1.CTRL+N Kombinasyonu ile Yeni Bir Çalışma Açıyoruz.Arka Planımız Beyaz Yapıyoruz.Yazımızı Siyah Renkle Yazıyoruz.
2. Layer > Flatten Image
3. Image > Adjust > Invert
işlemlerini Uyguluyoruz..
Ardından
4.Filter > Blur > Guassian blur (Radius 2.0)
5.Filter > Stylize > Solarize
6. Image > Adjust > Auto Levels
7. Image > Adjust > Hue Saturation Bu işlemde Rengimizi Veriyoruz.
-------------------------------------------------
Photoshop Dövme(Tattoo) Efekti
-------------------------------------------------
------------------------------------
Saç Rengi Değiştirme
------------------------------------
1-)önce resmi açıp saçımızı dikkatli bir şekilde seçeriz.(polygonal lasso ile seçebilirsin)2-)Color balance'ye giriyoruz.3-)İstediğimiz değeri veriyoruz.4-)Bitti işte.Siz daha iyi yaparsınız ben aceleye getirdim biraz.--------------------------------------
İmza Yapma
----------------------------------------
1. İlk olarak imzanızda kullancağınız resimleri File>Open’ dan açın
2. Eğer resminiz çok büyük ise İmage> İmage size' dan boyutunu küçültebilirsiniz..
3.Sonra File> New’ den 600x110’ luk yeni bi sayfa açın
4. Sonra imzanızda kullanacağınız resimlerden birine gelin ve klavyenizin Alt+A tuşlarına aynı anda basarak tüm resmi seçin. İsterseniz Marque Tool veya Lasso Tool ile (kırmızı işaretlediğim yer)resmin sadece bi kısmını seçebilirsiniz.
Sonra seçtiğiniz yere sağ tıklayın ve feather’ a basın küçük bi pencere gelicek orada 5 yazıyor (isterseniz daha fazla yapabilirsiniz ama 15 den fazla yapmayın) oraya OK deyin.
5. Sonra Move tool ile seçtiğiniz resmi yeni açılan sayfaya taşıyın aynı işlemi diğer resimler için tekrarlayın..
6. Resmimizi kaydetmeye geldi sıra ben çalışmalarım die yeni bi klasör açtım oraya kaydediyorum ama JPEG formatında kaydetmeden önce mutlaka PSD formatında kaydedinki Sonra değiştirmek isterseniz JPEG formatındayken değiştiremezsiniz.Evet Save As dan önce PSD sonrada JPEG formatında kaydedin (İsterseniz PSD Ve JPEG diye 2 tane dosya açabilirsiniz daha kolay olur)
İmzamız bitti bi sonraki dersde bu imzamızı nasıl süsliyeceğimizi anlatıcağım.Onun için imzanızı PSD formatında kaydetmeyi unutmayın!
[size=large]Eveeet süsleme birazdan geliyor O sırada yorumlarınızı eksik etmeyin..[/size] [/b][/align][/color]
[size=xx-small]
resimlerin üzerine tıklayın ve açılan sayfadaki resmin üzerine 1 kere tıklayarak Zoomlayın
[/size]
----------------------------------------------------
Göz Yapımı
------------------------------------------------------
500x500 Boyutlarında yeni bir dosya accıyoruz yeni bir layer acıp Eliptical Marquee
tool ile Shift tusuna basarak bir Daire ciziyoruz
filter/noise/add noise uyguluyoruz Degeri 50
filter/blur/radial blur Amount 100, Blur Method-Zoom, ve Quality-Best
Yeni bir daire ciziyoruzresmi ortalıyoruz ve Ctrl+Shift+i tuslarına basıp delete tusu ile
secili alanımızın etrafını temizliyoruz.
Select/Modify/border!ı secip 4 degerini veriyoruz ve Siyah ile dolduruyoruz
Bevel And Emboss Uyguluyoruz
degerler Depth:200 Size:35 Soften:16 Angle:66 Altitude:26
Eliptical Marquee Toll ile goz bebegini ciziyoruz
en son bu gıbı bısey çıkıyorr...
[/quote]
https://2img.net/r/ihimizer/img242/4439/frtdesignjo6.jpg[/img]İŞİNİZE YARAr UMARIM BÜYÜTMEK İÇİN RESMİN ÜSTÜNE TIK